Post by patenetsighne on Feb 23, 2022 5:04:31 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina primogemus ▞▞▞
▞▞▞ Indian Cooking Star: Food Game 2022 version ▞▞▞
Iš pradžių tai buvo geriausia, bet dabar viskas, ką daro, tai sustingsta po to, kai kovojau į kitą pasaulį, man taip skaudu, pataisykite tai, prašau!!!
Man labai patinka šis žaidimas ir žaisti jį smagu
Būčiau įvertinęs 5 žvaigždutėmis, bet žaidime kartais kyla problemų. Tai turi būti klaida, ji užšaldo elementus, dėl ko jūs pametėte. Ištaisykite klaidas matydami, koks sudėtingas žaidimas. Ir dar viena problema – niekur žaidime nėra kontaktinio palaikymo. Norėčiau rašyti tiesiogiai, o ne palaikyti, o ne išvardyti dalykus, kurie man nepatinka žaidime. Tačiau apskritai tai geras žaidimas, varginantis dėl klaidų ir žaidimo intensyvumo.
Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games Аркады kgz
Šis žaidimas tikrai geras! Tai sudėtinga ir tikrai greita, todėl jūs labiau apsėsti šio žaidimo! Aš paprastai nežaidžiu maisto gaminimo žaidimų ir kitų dalykų, bet ŠIS buvo tikrai geras! Svarbiausia yra tai, kad pirkti naujus daiktus nėra taip svarbu, kaip matau šiais laikais žaidimuose! Btw po neseniai atnaujinto šio žaidimo, jame yra keletas nesklandumų! jis sustoja ir išmeta mane! Tikiuosi greitai bus sutvarkyta! Bet kokiu atveju man patiko šis žaidimas
Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games Arkadne igre dgqv
Man nepatinka naujasis atnaujinimas, aš praradau pažangą, kurią ėjau, sugrąžinau mane 1 pasauliu atgal ir neleisu grįžti ten, kur buvau iš pradžių. Blogas atnaujinimas, kaip ir visi kiti žaidimai dabar. Būtų skyręs 5 žvaigždutes, bet dabar 1 žvaigždutę. Prašau pakeisti atgal
Neblogas žaidimas, nes tarp žaidimo yra tiek daug priedų, mano nuomone, tai nėra geras žaidimas mums
Man šis žaidimas labai patiko iki naujausio atnaujinimo. Dabar žaidimas nebus atidarytas. Įkraunama net 80% ir viskas. Visai negalima žaisti.
👍👌
Geriausias restoranų ir maisto gaminimo žaidimas! Laukiau tokio žaidimo. Tiesiog smagu ir nesijaudinkite, kad sugadinsite piniginę. Kūrėjai nuolat išleidžia naujus restoranus ir prideda daugiau funkcijų. Žaidimas yra labai priklausomas, grafika yra tiesiog graži, o atnaujinimo palaikymas yra tiesiog nuostabus. Tikimės, kad jie ir toliau leis naujus restoranus. Pan Azijos dalykai atrodo įdomiai! Laiko valdymo modeliavimo žaidimai yra mano kamštis. Ir man patiko šis žaidimas. Labai rekomenduojama. 😊
Žaidimas yra labai geras, bet esmė ta, kad aš išvaliau apie 800 lygių, bet po to nerandu lygių, tik ten yra pavaizduotas netrukus pasirodysiančio logotipo logotipas, taigi, ar galėtumėte man padėti kuo greičiau, bet aš negaliu atnaujinti, prašau, padėk man
Turėjau gerą patirtį, kol pasiekiau 483 lygį ir desertas nustojo patiekti, todėl pralaimėjau žaidimą, ir tai buvo vienintelis būdas kam nors pranešti🙄
Labai patiko žaidimas, kol nepradėjote skelbti politinių skelbimų. Išjungiu naujienas ir pažaidžiu keletą žaidimų, kad atsipalaiduočiau, kad priminčiau apie visas pasaulio beprotybes, kai turiu žiūrėti Trumpo tekstinę reklamą. Ne tik vieną kartą, bet ir po kiekvieno lygio. Paskelbkite ką nors teigiamo ar malonaus.
Patiko. Priklausomybę sukeliantis žaidimas. Reikia žaisti vieną kartą. Tai nepanašu į kitus žaidimus, kur reikia viską nusipirkti arba valandų valandas laukti nemokamų gyvybių ir deimantų. Čia galite žiūrėti skelbimus ir gauti monetų, deimantų ir visų reikalingų daiktų. Be to, skelbimai nėra vulgarūs. Be to, dizainas ir animacija yra nuostabūs. Kepurė nuimama prieš kūrėjus.
Šis žaidimas yra per lengvas, tačiau valdikliai ir receptų dizainas nėra geras. Neradote nieko sudėtingo. Konkrečiai kalbant, nė vienas iš atnaujinimų nėra geras. Lygiai ir indai yra monotoniški. Perėję pirmuosius 10 lygių, pakeitėte indus. Bet toliau tie patys receptai. Iki šiol žaidžiau 24 lygius ir dėl žemo atnaujinimo elementų lygio. praėjimas prastas. Tai privertė mane prarasti susidomėjimą žaidimu. Norint pereiti į kitą lygį, reikia pakeisti klavišų naudojimą. Maisto ekrano dalis nėra gera.
gerai, todėl turėjau 2 pakeisti tai 2 viena žvaigždute. Tai geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, bet esu labai nusivylęs, kad tai laukia 2 lygių. u sako, kad naujas atidaromas kiekvieną savaitę, bet praėjo daugiau nei savaitė, aš vis dar laukiu. Tai pirmas žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, kai jis nėra visiškai išvystytas iki galo. labai liūdna, kad gavau 2 žemesnio lygio 2 vieną žvaigždutę, nes tai laukia tokio nuostabaus žaidimo 2 žaidimo. tai reikia 2 pataisyti.
Žaidimas geras, bet sukurti kitą epizodą užtrunka labai ilgai
Tai tikrai nuostabus ir skanus 😋✨žaidimas be jokių trukdžių galime juo mėgautis...
Retro Garage - Car Mechanic จำลองสถานการณ์ azb
Jūs negalite toli pasiekti. Turite laukti dienų ar savaičių, kol jie jį atnaujins. Jie nebaigė visų lygių... o aš vis dar laukiu naujų lygių
Puikus zaidimas! Bet aš esu 666 lygyje ir jis vis trikdo. Tai neleis man išsirinkti maisto, nors jis yra paruoštas. Parašyk jiems piktą žinutę ir aš prarandu lygį. Gana varginantis!
Ar aš vienas, įstrigęs 129 lygyje? Jis užstrigo ir negali užbaigti lygio, nes negali įvykdyti visų klientų užsakymų. Arba turiu jį atnaujinti? Leiskite man žinoti keletą idėjų.
kas tai per velnias.. šio žaidimo atnaujinimai per lėti . Laukiu pastarųjų dienų, kol galėsiu atrakinti naujesnius lygius, nors atnaujinimas taip pat atėjo, bet nebuvo jokių atnaujinimų.. visiškai nusivylęs.. jei viskas klostysis taip blogai, aš tikrai pašalinsiu šį žaidimą!
Tai labai nuostabus žaidimas ir aš jį myliu. Tačiau jis turėtų būti tęsiamas, kai pašalinsime ir įdiegsime. Aš baigiau daug lygių, todėl noriu, kad tai tęstųsi.
Noriu išsaugoti šį žaidimą..Kaip galiu prisijungti prie žaidimo kada tik norėjau arba net jei pakeisiu įrenginį neprarasdamas ankstesnių duomenų, prašau padėti! Priežastis, kodėl skiriu 3 žvaigždutes, yra ta, kad negaliu prie jo prisijungti naudodamas jokį žaidimo ID, jei per klaidą jį pašalinu arba pakeitęs įrenginį, turiu pradėti žaisti nuo pradžių
Tai nuostabus žaidimas, man patiko, bet gyvenimas yra mažesnis, nei turime laukti. Taigi, man tai nepatiko ir dabar esu 46 lygyje, tai darosi sunkus lygis po lygio
Tai geriausias maisto gaminimo žaidimas. Grafika gera, o piktogramos didelės ir aiškios. Problema ta, kad aš turiu laukti naujo restorano, nes visus lygius baigsiu per kelias dienas po restorano atidarymo 😊😊 Prašome sugalvoti naują, nes Goa baigtas!!! Atsiprašau, norėjau pasakyti, kad bengalų restoranas jau baigtas. Aš tiesiog myliu žaidimą, todėl kai tik randu atnaujinimą, negaliu sustoti jo užbaigti. Nauja Kalėdų tema su sniegu yra labai graži. Laukiu kito restorano. Ačiū 4 atsakymas
man labai patinka žaidimas, bet problema ta, kad atnaujinu žaidimą, bet 4 žaidimo lygis nėra atidarytas. Štai kodėl aš ištrinu žaidimą. ir aš tau skiriu 2 žvaigždutes. Ačiū 😃
Man patiko žaidimas, kol jis nustojo duoti jums premijas. Tai tik prasideda iš naujo. Tai neduoda man paslaptingos dovanos. Gavau paslaptingas dovanas. Dabar vėl sustojo. Vis dar nepadovanojau man paslaptingos dovanos. Ar galiu gauti atsakymą atgal.
Aš visada laukiau naujų restoranų ir išleidžiu daug pinigų šiam žaidimui. Aš buvau atnaujintas, todėl tai nėra problema. Ištrinsite jį ir suraskite kitą žaidimą
Žaidimas iš pradžių buvo geras kelias dienas. Suteikia aldrenalino, kad įvykdytumėte užsakymus, ir paimkite raktus, kad atrakintumėte kitus lygius. Bet tik po 27 lygio jis sudužo kaip įstrigęs. Jis neatsidarė ir nebuvo uždarytas. Tada aš jį pašalinau. Taigi niekada niekam to nerekomenduočiau. Palikti žaidimą viduryje dėl jo numatytojo, nekenčiu jo.
Šis nuostabus ir labai šaunus žaidimas iš jo mokausi gaminti🥰
Šis žaidimas yra fantastiškas, bet aš gaminu mėsainius, pav bhaji, ledus ir kt
Negaliu atnaujinti kito 131-ojo lygio...oi, bet tai mano mėgstamiausias žaidimas....Aš taip nusiminęs dėl šios problemos po 2 dienų.
Po ilgo laiko atsiranda naujų gyvenimų. Nauja gyvybė užtrunka maždaug 23–25 minutes. 5 minutės turėtų būti maksimalus norint pridėti naują gyvenimą.
Tai labai gražus žaidimas. Prašome, jei norite žaisti maisto gaminimo žaidimus, tai yra geriausia. Man patinka, kad jame yra stiprintuvų. Jei užstrigote kokiame nors lygyje, ačiū komandai už šį puikų žaidimą......
Nuostabu, bet per daug prideda. Šlykštu per daug priedų ir presher man, todėl mažam vaikui būtų tas pats.
Man patiko žaisti šį žaidimą. Jis turi gerą grafiką ir gana lengvas žaisti. Man patinka, kad galite žiūrėti skelbimus, kad gautumėte papildomų monetų kiekviename lygyje. Laukiame, kol naujas restoranas ateis prie kavos ir spurgų. Kada tai bus.
Indian Cooking Star: Food Game ארקייד smpw
po atnaujinimo visi elementai 210 lygio daržovės dingo
Blogiausias žaidimas kada nors
Šis žaidimas yra geras. Bet po 930 lygio restoranas man rodo, kad netrukus ateisiu. Prašome atnaujinti.
Atsiimti 1 žvaigždutę, nes pasiekę 400 lygį tiesiog negalite užbaigti užsakymų, tarsi jie norėtų, kad per 10 sekundžių patiektumėte kelis patiekalus 40 klientų.
Šis žaidimas yra labai geras, tačiau širdelių laikas žaidime yra labai didelis
Buvau labai ištikimas šiam žaidimui, bet jie – ne man. Norint atnaujinti naują lygį, jiems RIMTAI prireikia mažiausiai 2 mėnesių. Aš taip toli į žaidimą, kad jie negali suspėti, bet aš taisau, kad ištrinčiau. Labai gaila, kad aš žaidžiu šį žaidimą beveik metus.