Post by patenetsighne on Feb 23, 2022 5:01:29 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Ļoti ļoti nesabalansēts atalgojums, lai uzvarētu
Kļūda, kas neļauj man uzlabot mītisko uz dievišķo.
man personīgi patīk supermechi. taču tiešsaistes vietne darbojas labāk nekā lietotne.
Patiesībā es šai lietotnei piešķirtu piecas zvaigznes, taču ir kļūda, jo dažas iespējas nedarbojas, ja es mēģinātu, tā turpina teikt, ka man nav Wi-Fi.
Man patīk spēle, bet man nepatīk krāpnieki, kas tērē laiku spēlei, bet tāda, kas krāpj, nav forši, ir nepieciešams labot šo milzīgo laika izlaišanas bulli, ir klibs.😤
Norm
Šī ir laba spēle
tā bija laba spēle, bet mans mehāniskais svars ir pārāk smags, tāpēc es nevaru spēlēt vairāk līmeņu
Man tas patīk, bet par uzvaru ir jāmaksā, taču, izņemot to, tā ir patiešām laba spēle
Galvenās problēmas šajā spēlē ir šādas: - Satura trūkums - Daudzveidības trūkums - Nelīdzsvarota sistēma - Pārāk daudz reklāmu un liela uzmanība tērēšanai reālajā dzīvē. Šīs spēles saturs ir ierobežots ar pvp un pve, kuriem ir tikai 2 režīmi ar tikai dažiem posmiem, kas atkārtojas. Kustību kopu un uzbrukuma veidu daudzveidība ir ļoti maza. Jūs varat pārvietoties, uzbrukt, izmantot citas lietas, piemēram, dronu, un tas arī viss. Runājot par uzbrukuma veidiem, ir enerģija, sprāgstvielas un fiziski līdzekļi, no kuriem sprādzienbīstams ir pārāk neveiksmīgs, jo tas padara to, ka robots, kuru tas skar, pat nesaņems nekādus pagriezienus. Sistēma ir nelīdzsvarota daudzos veidos, piemēram, ar tās pvp sistēmu, kur jūs varat sazināties ar cilvēkiem, kuriem spēlē ir pieejams maksimālais saturs, pat ja jūs izmantojat tikai viduvējus materiālus. Problēma ir arī darījumi no parastajiem uz smagiem un ārprātīgiem sarežģījumiem, jo parastajā režīmā jūs varat notīrīt gandrīz jebko, pat nesasniedzot zemāku par 80% veselības stāvokli, kamēr tas ir grūti, jūs vienkārši iznīcinās sākuma līmeņa mobs augstākajos posmos. Pēc visa šī galvenā uzmanība tiek pievērsta reklāmām un naudas tērēšanai. Reklāmas ir nepanesamas, kad tās tiek parādītas apmēram 3 reizes, kad jūs vienkārši mēģināt automātiski veikt uzdevumu un tas jūs vienkārši pārtrauc. Tā ir pieejama arī kā izvēles iespēja karšu izstrādē, kur, skatoties reklāmu, tiek iegūta reta/episka kartīte, kas ir jauka izvēlei, taču tā atkal ir abpusgriezīgs zobens, jo šīs kartes faktiskā cena ir daudz augstāka. Un tad nāk naudas tērēšanas daļa. Tagad tas ir normāli, ka mobilajām spēlēm tādas ir, bet, kad tās tik daudz reižu parādās dažādi īpašie piedāvājumi un tamlīdzīgi, tad jūs zināt, ka tas ir slikti ieviests. Bez tam daži piedāvājumi, ko tas sniedz, ir vienkārši smieklīgi par cenu, atšķirībā no tā, ko jūs saņemat.
Tas ir labs. Bet vecā versija ir daudz labāka. Es dažreiz varēju dabūt leģendāras lietas no retām kastēm. Un papildus iegādājieties savas kastes. Bet tagad tu nevari. Nepieciešami daži vecāki atjauninājumi.
Pamatmehāniķis grauj visu pieredzi, liekot stundām gaidīt parastās daļas (kas ir bezvērtīgas pat sākuma kampaņas līmenī). PvP reitingā tiek ņemtas vērā tikai uzvaras, jūs varat tikt izmests pret spēlētājiem, kas izkļūt no savas līgas.
Es esmu spēlējis 4 vai 5 gadus, es neatceros, un man bija THE BEAT THINGS, es smagi strādāju, lai šīs lietas būtu, bet man bija jāpamet spēle, jo skola, tagad 2019. gadā es to pārinstalēju un man bija vissliktākā pieredze. kādreiz es nevarēju izmantot savas vecās lietas KĀPĒC??!!! Jūs, puiši, sabojājāt spēli, lūdzu, ļaujiet mums, VECIE SPĒLĒTĀJI, izmantot mūsu VECĀS LIETAS.
laba spēle, bet man ir viena problēma, ja es iziešu no spēles, mans konts tiks zaudēts
War and Order Strategy jlha
bija lieliska spēle, tā joprojām ir jautra, bet tikai kampaņa. Vairāku spēlētāju spēle ir tikai jāmaksā, lai uzvarētu
es lietoju Samsung planšetdatoru. ikreiz, kad izeju no supermechs un atkal pievienošos, ekrāns tiks izkropļots. ir nepieciešams to izdzēst un atkārtoti instalēt, lai to labotu.
Ļoti nomākta. Spēlei ir potenciāls, taču pastāvīgie uzlabojumi faktiski pasliktina spēli! Daudz spēļu kļūdu, kas palēnina jūsu progresu un nozīmē, ka jūs nepalaižat garām! Kad ziņojat, saņemat vispārīgu atbildi, spēles veidotāji jūs ignorē! Tā pati kļūme 4 mēnešus faktiski ir kļuvusi sliktāka! Ļoti nomākta, es izvēlētos citu spēli!!!!
Spēle ir lieliska spēle, un spēle ir pārsteidzoša, bet es spēli ieslēdzu tikai 5 reizes un pēc tam nevarēju spēlēt. Es mēģināju restartēt tālruni un atinstalēt un pēc tam pārinstalēt, bet tas joprojām nedarbojas, un es nezinu. kāpēc, ja tas tiktu labots, es noteikti spēlētu vēlreiz.
Super Mechs 액션 bvp
Šī spēle ir nedaudz laba, es to novērtētu ar 3 zvaigznītēm, bet PvP arēnas mači vienkārši sagrauj jautrību, jo vairākas reizes esmu stājies pret OP mehāniķiem, kuri ir daudz labāki par mani un ir par 2 rindām priekšā mani. Sakarā ar tiem laikiem, kas neļauj man iekļūt augstākās rindās, lūdzu, izlabojiet maču pēc iespējas ātrāk, arī cilvēkiem ir tik jāmaksā, lai uzvarētu, PvP dažiem noobiem ir episks aprīkojums un es esmu 46. līmenī, kurš faktiski nopelnījis savu aprīkojumu, es vēlos, lai jūs joprojām varētu pirkt lādes, man pietrūkst OG super mechs, tik daudz labāk.
Puffina labaka iet
Es uzskatu, ka svara ierobežojums ir TĀLĀK, lai ierobežotu, es patiešām novērtētu to, ja jūs pievienotu veidu, kā palielināt svara ierobežojumu.
lieliski
Es tam piešķirtu 5 zvaigznes, bet tas neļaus man uzlabot savu mehānismu un neļaus man iegādāties lādi. tagad tas mani nelaidīs iekšā. Lūdzu, izlabojiet to.
Super Mechs Екшн ols
Es spēlēju šo spēli kopš šīs lietotnes pusdienām (super mechs legacy), tad es kļuvu par labāko spēlētāju pirms gadiem, tad es izdzēsu un atinstalēju šo spēli un atgriezos, lai spēlētu šo spēli vēlreiz, pēc tam pēkšņi iznīcināju mantotos vienumus, pārvēršot tos par barošanas bloku. ir grūti iegūt žetonus un labus priekšmetus manam mehānismam, un tagad es nevaru sekot līdzi citiem spēlētājiem, kuri tērē naudu šai spēlei, es jūtos neapmierināts vairs spēlēt šo spēli. Es vēlos, lai būtu pasākums par žetoniem un priekšmetiem.
Spēle ir lieliska. Tieši šī jaunā "zelta sistēma" manā datora kontā bija miljoniem skaidras naudas, bet tagad ar šo zelta sistēmu tā tika samazināta līdz simtiem. Atgrieziet veco valūtu sistēmu, izstrādātājus.
Garlaicīgi un ļoti zems budžets. Ja jums rūp pvp, tas definē maksāt, lai uzvarētu, taču spēle koncentrējas uz pv, tāpēc tas nav liels darījums. Tā ir vienīgā labā lieta. Nav gandrīz nekādas stratēģijas. Jaunināšana ir vienkārša, kas ir jauki. Viss un viss šķiet kā lēta naudas izņemšana, un es priecājos, ka nedevu viņiem naudu.
Spēle tagad ir ļoti garlaicīga, viņi saka, ka tas prasa laiku, bet tas vairs nav patīkams. Notikumi, kas tajā ir, ļoti trūkst kā stimuls (piemēram, atlīdzības un tamlīdzīgi). Tā ir nomākta spēle, kurai nepieciešami vairāk nekā 3 mēneši, lai jums būtu pat labs mehānisms, un tā joprojām ir neveiksmīga. Tas nešķiet kā agrāk, bet vismaz TU VAR BEZ MAKSAS DARBOT MĪTISKU, tas vienkārši prasa laiku (piemēram, ļoti daudz, un tas var pat nebūt tā vērts).
Spēle ir forši jauki ieroči Es esmu spēlējis šo spēli jau vairākus mēnešus, tas bija tik interesanti foršs lādes, bet man mači ir tik viegli, lai cīnītos ar boss ir tik viegli. Tāpēc es gribu, lai spēle būtu grūtāka, bet titāns ir tik grūts:-D
Man patīk spēle, taču viņiem ir dažas lietas, kas ar to nav kārtībā. Dažos gadījumos kampaņas režīmā es sākšu spēli, un tas teiks, ka izveidot savienojumu, tad nekad nespēlēt, un atņemt visu manu enerģiju, un tas ir bijis ļoti nomākts, jo tas ir ātrākais veids, kā nopelnīt zeltu. bet tagad, ātrākais veids, kā zaudēt visu savu enerģiju. Lūdzu, izlabojiet
Patika. Jautra spēle ilgām malšanas stundām vai vienkārši ātrai sakritībai. Noteikti ir vērts lejupielādēt. (=
Super Mechs Action zgl
Toreiz tas bija daudz labāk. Bet tomēr tas paliek foršs. Starp citu, ikreiz, kad es gribēju doties uz kampaņu, tas mani nelaida iekšā. Es tikko iestrēdzis neskaitāmu saišu dēļ. Labojiet šo pēc iespējas ātrāk.
Savienojuma izveide ar servera tīklu ir ļoti slikta, un savienojuma izveide prasa tik daudz laika
Atkritumi. Centieties koncentrēties uz siltuma/enerģijas ieroču līdzsvarošanu, nevis piepildiet spēli ar mikrodarījumiem. Šī spēle agrāk bija diezgan godīga un jautra.
Katru reizi, kad es spēlēju arēnā, es pat nesaņemu spēlēt, jo vai nu katru reizi tiek izslēgts, vai vienkārši tiek pārtraukta enerģija
Super Mechs Action ubwf
Šī spēle ir tik forša, taču šī spēle ir ļoti ielādēta. Šis ir viens spēlētājs, lūdzu, atjauniniet šo spēli bezsaistē 🙂🙂
Iepriekš tas bija pietiekami labs, bet tagad tas ir viduvējs, stratēģiskā plānošana, kas bija nepieciešama, lai līdzsvarotu jūsu mehānismu, bija lieliska, jums bija jābūt no enerģijas neatkarīgiem ieročiem, labas dzesēšanas vai siltuma jaudas un labi pārdomātiem, pietiekami spēcīgiem ieročiem, kas apvienoti ar kaujas stratēģiju, bet tagad uzvarēt ir ārkārtīgi maksāt, augstākajās rindās dominē spēlētāji, kuri spēlē daudz iegulda reālu naudu. Es vakar restartēju, tagad esmu 17. vietā un tas parāda: "15 PREMIUM PACKS FOR 2000 TOKENS."
Tu esi tizls
Manuprāt, spēle ir jautra, ir forši būvēt mehānismus, un visam, izņemot kampaņu, ir jābūt ilgākam.
Neiedvesmota uz gājieniem balstīta spēle. Grafika ir kārtībā, tiek izmantota ļoti nejaušināta un neapmierinoša laupīšanas kastes sistēma.Spēļu reģistrācija ir murgaina, ja tiek atcelta lodziņa atlase jebkāda iemesla dēļ, tostarp faktiskā lodziņa neredzēšana skārienekrāna tastatūras dēļ, kursors automātiski tiek pārvietots uz pirmo vietu, novēršot kļūdu labošanu. 2/10 par sliktu tekstlodziņu dizainu un diezgan garlaicīgu spēli.
Lūdzu, varat pievienot vairāk veidu! Tā kā visi draugi vēlas vairāk veidu! Mūsu mehānismi var būt līdzsvarotāki un stiprāki! Kā arī, lūdzu, dodiet mītus augstākās klases iepakojumos!!!! Vismaz 1% mītisks.
Tu tu
Spēle netiek atjaunināta PĒC GADU! Viņi tikai pievieno jaunus ieročus un sīkumus, kā arī laupījumus, mačus un burtiski viss pārējais joprojām ir slikts! Un tagad ir garlaicīgi spēlēt. Īpaši lauksaimniecība! Pls atjauniniet spēli! Ko pie velna jūs darāt izstrādātāji?! Tu vēl pilnveidojies vai nē!? Jo šī spēle ir gatava likt kapā!
Kāpēc tas ir mans rādītājs, jo, spēlējot un planšetdatoram ir ļoti zems akumulatora uzlādes līmenis, es to restartēju, un pēc tam abās acīs atkal redzu jaunu atskaņotāju! Es esmu 32. līmenī un atgriezos pie jauna spēlētāja, man ir leģendārais atriebējs, lai padarītu to mītisku, man ir 2 leģendārie, jūs uzminieties, kas es TO NOŅEMT!!!😠😡😠 jo atpakaļ man ir viens konts kļuva par TWO!!!😲😠 😲!!!