Post by patenetsighne on Feb 23, 2022 4:46:33 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Water Color Sort ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Water Color Sort IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch monede ▞▞▞
▞▞▞ Water Color Sort 2022 version ▞▞▞
Water Color Sort Slagalice qyd
Joc uimitor. Odată ce începi să joci, nu te poți opri. De asemenea, puteți juca offline sau online cu reclame minime sau, uneori, fără reclame, prin urmare fără întreruperi, ceea ce îl face și mai distractiv. Ia acest joc!
Trebuie să îl dezinstalez.. jocul este bun, dar oferă atât de multe reclame pentru adulți care nu sunt bune pentru copiii mei.. ar trebui să vedeți și copiii mici care joacă jocul... ar trebui să aibă o limită de vârstă..
🙂
Prea multe adăugiri, atunci rezultatul este Dezinstalare,
Grozav.
Water Color Sort Câu đố vpq
Water Color Sort Başsındırma vsll
Unde sunt reclamele cand ai nevoie de ele!! Atat de enervant 😬
Îmi place foarte mult acest joc și parcă mă joc cu puzzle-uri și îmi plac puzzle-urile și uneori trebuie să rejuc acest joc pentru că îmi place să fac mizerie
❤️❤️❤️
Vă rugăm să schimbați fundalul cu alte culori. Doar negru?
Aplicația este uluitoare... angajează creierul și, în același timp, se relaxează
Acest joc este cu adevărat provocator, dar și foarte bun atunci când sunt plictisit, încercați să creșteți indicii și să minimizați reclamele, mulțumesc.
Acest joc este inexistent, am jucat, dar nivelul nu se schimbă niciodată
Jocul nu este rău,,, dar nu există nicio opțiune de indiciu de rezolvat când nu îl pot rezolva. asta e foarte rau.
Când ajungi la nivelul 163 și rezolvi culorile...se insistă asupra unui indiciu pe care trebuie să-l plătești pentru următorul nivel...deci nu este gratuit... 🤔
Fantastic
Progresul meu s-a pierdut... Eram la nivelul 436 și dintr-o dată totul a dispărut 😤
Run Forrest Run: Running Games ארקייד zvkv
Joc acha hai bt după unele etape phir se wahi etapele repetă hoti rahti hai Nimic nou în alte etape
Este un joc distractiv și relaxant, dar un joc foarte ușor, joc 156 de etape într-o singură zi, doar mă provoacă la 163, ceea ce face mai dificil
Jocul e ok. Dar fiecare final al jocului se afișează. Este foarte enervant
După nivelul 236, se repetă de la nivelul 1
Distracție. Eu joc cu minge. Îmi place acest gen de provocare a creierului
Sigla Evde
Nu atât de funcțional.. Trebuie să lucrez la el..
Din cauza publicității false. Joc total diferit de anunțul în care paharele de pe un bar sunt umplute cu viteză mare!
Butonul Anulare nu funcționează. Repara-l!
Fain
Nu știu că tuburile nu pot mișca 2 până la 3 tuburi la un moment dat... și descoperirile mele pot juca o singură dată, dar nu ca eu. Propul meu caz.
De fapt, nu am regretat niciodată că am descărcat acest joc. Este interesant ușor de jucat și este foarte frumos.👌👍
Prea multe reclame. Fiecare nivel de succes afișează o reclamă. Și pe măsură ce treci la niveluri mai înalte, a devenit mai plictisitor să joci.
Acest joc este atât de enervant, am crezut că va fi distractiv la început, dar aici sunt blocat la primul nivel, trebuie să-l joc din nou și din nou, nu pot merge la al doilea nivel la început, am crezut că necesită conexiune de date, dar M-am înșelat... Chestia asta nu mă doare prea mult dacă îi văd pe dezvoltatorii acestei aplicații că se bat... Prostii
Acest joc este foarte frumos, foarte uimitor, așa că trebuie să ne concentrăm pentru a finaliza acest joc Îmi place acest joc👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 și un lucru uimitor este că nu există reclame, este super
Este agățat... și funcționează defectuos
Am cumpărat indicii. Banii mi-au fost deduși, dar nu indicii
Este un joc foarte bun. Doar îngrijorător, uneori, singura cale de ieșire este utilizarea datelor pentru a obține unele beneficii
Jocul copiilor atât de ușor
De ce nu văd add??😠😠😠😠 Se pare că add nu sunt disponibile??? 😠😡😡😡
Nu am regretat niciodată că am descărcat acest joc. Este distractiv de jucat, dar unele niveluri sunt foarte provocatoare. Îmi place.
Animație lentă a țestoasei care nu poate fi făcută mai rapid, astfel încât jocul să fie jucat ore lungi (mai mult)? Adică, într-adevăr? Este doar un alt tip de jocuri. Dar, cu viteza sa, nu este de departe unul care să rămână în telefon. Din nefericire.