Post by patenetsighne on Feb 23, 2022 4:43:33 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon 2022 version ▞▞▞
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulácie sln
Ez a játék szereti a babámat.
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulácie oil
Olyan, mint egy tétlen bányászmágnás, de imádom
az enyém frissítései túl drágák. 7 napot várt, de még mindig nem volt elég a frissítéshez.
Kérlek hozz egy új frissítést a játékba kedves fejlesztő. Ha hozol frissítést, jó lesz játszani.
Ez iszonyatos
Ez egy nagyon szórakoztató iparmágnás játék
Jó, ennyi
Jóó
nagyon addiktív játék
Gg a miből van esélyem beszerezni a legfrissebb flash lejátszót kell videó lejátszáshoz a térkép tanulás és
Nagyon jó játék, de kellene többjátékos mód
Salve a Menina! Casual tfza
Azt hittem, a legrosszabb drill játékot fogom használni, amivel valaha is foglalkoztam
Csak tétlen Miner iparmágnás különböző grafikákkal
Az indle bányászatot másolja, ezért nem köszönöm
Jó elmúlni az időt
Nagyon jó 🙂🙂🙂
Nagyon jó játék, ajánlom a letöltését. Ez egy csodálatos funkció az offline bevételszerzés.
bbbbbbest játék
Érdekes nagyszerű játék, most kezdem felfedezni ezt a dolgot
Unalmas lesz napok után
Limkentchern Sziasztok már nincsenek az ajtóban, és segítek ebben a barátom 719yb és sárga kártya az ajtóban, és segítek ezzel a barátom, hogy megnézzem, mennek-e 719ybabc péntek reggel, amikor az ajtó és én segíts ebben a barátom és sárga lap az ajtóhoz, kérlek segítsek ebben a barátom és sárga lapok néhány órára, hogy bemenjek, és segítek ebben a barátom és sárga lap az ajtóhoz kérlek! Segítek ebben az én barátom és sárga
Legutóbbi frissítés: (1) nem tud zenét lejátszani a háttérben, amikor a hirdetések lejátszanak, (2) és a hirdetések lejátszása után erőszakkal megnyitják a hirdetett alkalmazást a Play Store-ban. Nem bántam a túl sok hirdetést, de a legutóbbi frissítések két fenti problémája elriaszt. Szóval eltávolítom. Ha ezt a véleményt olvassa, azt javaslom, hogy ne töltse le, hacsak nem javítja ki a fenti két problémát
Tétlen bányász másolat
Valójában ugyanaz, mint a többi, de ha meggondolom magam, amikor tovább megyek, visszajövök
Jó játék
Túl gyorsan kértek értékelést
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulare vsw
A játék nagyon jó
Tetszik ez a játék, annyira jó, hogy én csak Daulode-ot, és nagyon szeretem ezt a játékot
Ez az Idle Miner Tycoon, de jobb. Jó a grafika, és tetszik a munkajelentés, amely megmondja, hol kell frissíteni a szűk keresztmetszetek megszüntetése érdekében.
A fejlesztő megzavarja a játékmenetedet játék közben
Nem rossz ... ez csak egy eltérõ erõsség a tétlen bányászmágnástól.. a játékom villog és kikapcsol, mert próbálok játszani, nem tudok mit kezdeni ezen a játékon, többé nem játszható
Ez egy jó játék
A játék fantasztikus. Nem fogok unatkozni, ha egész nap játszom. Nagyon jó játék lenne. "Adarsh Gowda V"
Imádom ezt a játékot nagyon ebben a játékban van" Fun" Ez a játék érdekes és a legjobb játék, amit nagyon szeretek
Nem túl rossz, de az eseménybányák komplett pofátlanok. Még fizetett dupla jövedelem és dupla tétlen jövedelem és 16-szoros bevételnövelés mellett sem lehet elérni a kitűzött célok több mint felét 150 órán belül, nemhogy 36 órát az első trófeáért. A legjobb tipp, de számítson arra, hogy eseményenként több mint 100 dollárt dobok az enyémen, hogy elérje az összes célt. Nem éri meg, az Idle Miner Tycoon sokkal jobb. Egy jó dolog ezen keresztül, hogy fizessen az összes hirdetés eltávolításáért. De tönkrement az eseménybányák miatt, amelyek túl nagyok a $$-igényhez.
Mint
Nagyon türelmes játék, nagyon időnk van az érmékre
Ok játék, de annyira frusztráló, hogy az idegenbeli duplázó 9/10-szer nem működik. Eltávolítva.
Ez a játék nagyon érdekes, de időtlen
nagyszerű könnyű játék
Ennek az áttekintésnek az az oka, hogy ez a játék, mint bármely más üresjáratú játék, eljut arra a pontra, ahol Ön a tétlen pénzére támaszkodik. Aztán amikor visszaérsz, megnézhetsz egy videót, hogy megduplázhasd a termékedet. Gyakran csinálom ezt, mert hosszú spurtokat megyek játék nélkül. (IE, munka és alvás közben). Tehát amikor 16 órán át tétlenül hagyom a játékot, majd megnyomok egy gombot a dupla jutalom érdekében, és a hirdetés nem töltődik be, ideges leszek. 10-ből 9-szer csak egy elsötétült betöltési képernyőnél ül, kérjük, javítsa ki.
Imádom a játékot, de nagyon időigényes
Sok szerencsét a megfelelőhöz sok jó dolog a gyerekeknek, és a megfelelő e-mail, hogy időben el tudj jönni, és én